Известие

Collapse
No announcement yet.

емблема за алфа 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• емблема за алфа 145

здравейте!
    от стара загора съм. тук явно стана актуално да се крадат емблемите .
    интересувам се откъде мога да си закупя такава за задна врата, тъй като тук проверих във всички магазини и така и не успях да намеря такава.
    благодаря!
    Алфа Ромео 145 1.6

Най-добре и най вероятно от някоя автоморга.Виж за София мога да ти дам предложения колкото искаш,но за Ст.З. нямам идея

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

ХЕ, ХЕ бате, аз съм от Несебър. При първото ми идване в Ст. Загора с Алфата и ,ми изкъртиха задната емблема, направо полудях. Жената е заралийка и съм чест гост в града. Забелязъл съм, че много малко Алфи са с емблеми при вас, града много ми харесва но не и отношението към любимата марка, видя ли Алфа без емблема и направо ме боли сърцето. Аз съм решил проблема с ламиниране на качествена емблема и поставянето и върху капачка от нес кафе , не като оригинала, но никой не я е пипнал досега Ако искаш мога да ти пратя снимки и инструкции за направата и. Иначе и аз обикалях моргите в Ст. Загора и Бургас за емблема и без успех. Решението е оригинална, но не се знае колко ще изтрае, тук при нас не ги вълнуват такива работи, но знам че на дядото в Ст. Загора са му предлагали за колелото разни пишлигари емблеми от различни марки коли за по една кока кола или сладолед
      146 1.4 Boxer 90HP +-
      Ranault Scenic 1.6e 90HP+Метан

Comment

Аз също съм от стара загора и аз си търся емблема че моята е избеляла от слънцето. Има емблема на ричито и струва около 10лв но не е много хубава. Също е поизгоряла от слънцето малко и затова несъм я купил. Някой беше казал че в пловдив имало някакъв магазин в който имало нови горе долу прилични за по 15лв.
        Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша

Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/

Comment

Working...
        X